+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Relax Hotel Štork Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

von 310 Bewertungen

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    93%
  • Ausstattung

    89%
  • Komfort

    87%
  • Preis-Leistungverhältnis

    86%
Bewertungen anzeigen von:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 25.10.2018

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Horáková

Gruppe von Freunden, 4.10.2018

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Hotel je v klidném prostředí Celková atmosféra hotelu je klidná Velmi ochotný personál Výborná kuchyně / snídaně/ a bohatá Hotel je v blízkosti centra a hlavně zámku Dobré vybavení pokojů a koupelny

  • Přivítala bych i ve vaší kuchyni podávání večeří

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Magdaléna Pipalova

Gruppe von Freunden, 1.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Květuše

Älteres Paar, 27.9.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Výborné, chutné snídaně

  • Vzhledem k delšímu pobytu absence ledničky na pokoji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 26.9.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří Klouda

Einzelreisender, 21.9.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ivana

Älteres Paar, 16.9.2018

Litovel Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Líbila se nám klidná lokalita hotelu, bezplatné parkoviště těsně u hotelu, možnost navštívit plavecký bazén.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Vitamvás

Einzelreisender, 10.9.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kamila

Älteres Paar, 26.8.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Peter Czékus

Einzelreisender, 26.8.2018

Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vsetko... bolo to utulne, ciste, blizko do centra, super ranajky, mily personal ☺️

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 26.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Šíblová

Älteres Paar, 25.8.2018

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Srtnad

Familie mit älteren Kindern, 12.8.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Věra Brillová

Älteres Paar, 11.8.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Langerová

Einzelreisender, 6.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucia

Älteres Paar, 4.8.2018

Trnava Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anna Ludvíková

Einzelreisender, 19.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Hotel je moc pěkný,čistý,útulný a hlavně je blízko autobusového nádraží,což mě moc potěšilo.Za hotelem je pěkné posezení. Moc se mi líbila vířivka a masáž.

  • Trochu mi vadilo,že jsem měla pokoj se střešním oknem. Také bych uvítala,kdyby se dalo koupit nějaké občerstvení na večerní posezení u bazénu.

Personál
7
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Jan

Familie mit kleinen Kindern, 17.7.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 9.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Wszystko było w porządku. Dobre położenie hotelu z dużym parkingiem. Personel sympatyczny. Czysto w pokojach Szybkie wifi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina Kubešová

Älteres Paar, 5.7.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemný personál, krásné ubytování za rozumnou cenu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10