0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Relax Hotel Štork Recenzje

Ocena hotelu

89%
Bardzo dobrze

by 310 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    93%
  • Wyposażenie

    89%
  • Komfort

    87%
  • Cena

    86%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.10.2018

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Horáková

grupa przyjaciół, 4.10.2018

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • Hotel je v klidném prostředí Celková atmosféra hotelu je klidná Velmi ochotný personál Výborná kuchyně / snídaně/ a bohatá Hotel je v blízkosti centra a hlavně zámku Dobré vybavení pokojů a koupelny

  • Přivítala bych i ve vaší kuchyni podávání večeří

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Magdaléna Pipalova

grupa przyjaciół, 1.10.2018

Čeština

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Květuše

para, 27.9.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Výborné, chutné snídaně

  • Vzhledem k delšímu pobytu absence ledničky na pokoji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.9.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří Klouda

podróżujący w pojedynkę, 21.9.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ivana

para, 16.9.2018

Litovel Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Líbila se nám klidná lokalita hotelu, bezplatné parkoviště těsně u hotelu, možnost navštívit plavecký bazén.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Vitamvás

podróżujący w pojedynkę, 10.9.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kamila

para, 26.8.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Peter Czékus

podróżujący w pojedynkę, 26.8.2018

Slovensko

  • Cena ogólna
100 %
  • Vsetko... bolo to utulne, ciste, blizko do centra, super ranajky, mily personal ☺️

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Šíblová

para, 25.8.2018

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Srtnad

rodzina ze starszym dzieckiem, 12.8.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Věra Brillová

para, 11.8.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Langerová

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucia

para, 4.8.2018

Trnava Slovensko

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anna Ludvíková

podróżujący w pojedynkę, 19.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Hotel je moc pěkný,čistý,útulný a hlavně je blízko autobusového nádraží,což mě moc potěšilo.Za hotelem je pěkné posezení. Moc se mi líbila vířivka a masáž.

  • Trochu mi vadilo,že jsem měla pokoj se střešním oknem. Také bych uvítala,kdyby se dalo koupit nějaké občerstvení na večerní posezení u bazénu.

Personál
7
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Jan

rodzina z małym dzieckiem, 17.7.2018

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Wszystko było w porządku. Dobre położenie hotelu z dużym parkingiem. Personel sympatyczny. Czysto w pokojach Szybkie wifi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina Kubešová

para, 5.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemný personál, krásné ubytování za rozumnou cenu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10