+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Relax Hotel Štork Reviews

Hotel ratings

89%
Very good

by 310 reviews

  • Staff

    93%
  • Cleanliness

    93%
  • Equipment

    89%
  • Comfort

    87%
  • Value for money

    86%
Show reviews written by:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 25.10.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Horáková

group of friends, 4.10.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Hotel je v klidném prostředí Celková atmosféra hotelu je klidná Velmi ochotný personál Výborná kuchyně / snídaně/ a bohatá Hotel je v blízkosti centra a hlavně zámku Dobré vybavení pokojů a koupelny

  • Přivítala bych i ve vaší kuchyni podávání večeří

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Magdaléna Pipalova

group of friends, 1.10.2018

Čeština

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Květuše

mature couple, 27.9.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Výborné, chutné snídaně

  • Vzhledem k delšímu pobytu absence ledničky na pokoji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 26.9.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří Klouda

single traveler, 21.9.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ivana

mature couple, 16.9.2018

Litovel Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Líbila se nám klidná lokalita hotelu, bezplatné parkoviště těsně u hotelu, možnost navštívit plavecký bazén.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Vitamvás

single traveler, 10.9.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kamila

mature couple, 26.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Peter Czékus

single traveler, 26.8.2018

Slovensko

  • Overall rating
100 %
  • Vsetko... bolo to utulne, ciste, blizko do centra, super ranajky, mily personal ☺️

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 26.8.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Šíblová

mature couple, 25.8.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Srtnad

family with older children, 12.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Věra Brillová

mature couple, 11.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Langerová

single traveler, 6.8.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucia

mature couple, 4.8.2018

Trnava Slovensko

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anna Ludvíková

single traveler, 19.7.2018

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Hotel je moc pěkný,čistý,útulný a hlavně je blízko autobusového nádraží,což mě moc potěšilo.Za hotelem je pěkné posezení. Moc se mi líbila vířivka a masáž.

  • Trochu mi vadilo,že jsem měla pokoj se střešním oknem. Také bych uvítala,kdyby se dalo koupit nějaké občerstvení na večerní posezení u bazénu.

Personál
7
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Jan

family with young children, 17.7.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 9.7.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Wszystko było w porządku. Dobre położenie hotelu z dużym parkingiem. Personel sympatyczny. Czysto w pokojach Szybkie wifi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina Kubešová

mature couple, 5.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Příjemný personál, krásné ubytování za rozumnou cenu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10